查看: 8863|回復: 99
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 3月24日''曙光映相活動''成功完成-V-明天PO相

日期''3月24日,,

時間''下午3時,,

地點''2 SER朝陽城中間

參加資格''吾限LV''有心吾係倒亂就得!!

行程''第一站→城''→第二站[波奇王]→第3站[魔島]→第4站[草原]

第5站[女渦湖]→第6站[長谷]<-----大合照留念之後解散><

P.S.請有意參加之人士帶備飛行工具''(慢吞吞吾等你XD)

你地死左我地吾會負責''驚扣經就帶定噹噹..吾驚就等EC救-V-''

請你地帶備自己中意既裝去''我地吾會供應

如有任何問題可以PM我/GAME入面密*小BE*

由於AGAMES洗左版乜都冇哂''有意參加請留多次名~~~~!

如果我有咩打錯/打小左''吾該話返比我知=______________+!!

當日倒亂/吾聽指示之人士將會比我放王= =''卡卡卡XD

晴月<33333333333333
星曦
肥LIU
EGG123
癲凍凍<----請留返GAME名><''
天天戀
9尾29
草寶寶
鵬族聖鷹
YU吾知咩''<----留名丫吾該''
牛油
CANDYBB<----GAME名??
爆之屎
丫狼
山中井野(MY DEAREST小野子)
幻乂楓
xdxdlam

由於曙光真係太小活動''希望多D人一齊玩><
可以增進友誼''等大家認識一下..
冇我好友既可以聽日係GAME+我好友=3=''

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
百日祈禱﹏。 + 20 搞活動有bebe 就正啦 大家快d 參加啦,,&quo

查看全部評分

回復

哈我低lv = =
算啦,你地慢慢行,我用同心飛過黎影相算~_~

回復 支持 反對

yu冇云咩   (我2樣飛行  唔會借的)   

我去  liukit12345
回復 支持 反對

冇人借個30+3比我=.="
回復 支持 反對

冇  怕比你打  走佬[[yoyo_140]]
回復 支持 反對

我冇多借比你><
快D快D問人借啦XD
回復 支持 反對

[[yoyo_169]]

我有把既  一係賣比你  可平  game講   幫我收左佢thx[[yoyo_191]]
回復 支持 反對

我參加@@我要影相相@@
回復 支持 反對

血少 = =有雲都無用,d怪一下遠掣秒我 = =
回復 支持 反對

如果我只趙雲用到就咩都唔怕...........
但係e+................[[yoyo_141]]
回復 支持 反對